NOVETATS TARDOR-HIVERN 2012-13

Ja tenim aquí la nova col·lecció de La Faluga. Com sempre, intentem oferir-vos novetats en dissenys i estampats, amb la intenció que us agradin.
Hem escollit un cotó afelpat de primera qualitat per confeccionar peces que abriguin en la justa mesura i siguin resistents a les rentades i a les faluguetes més mogudes. Teniu a la vostra disposició cinc colors (verd fosc, verd clar, magenta, salmó i lila) estampades o sense estampar per combinar de totes les maneres possibles. Ja sabeu que només cal imaginació per demanar-nos els vostres models personalitzats i nosaltres us els confeccionarem.
Recordeu que teniu les talles de sempre (d' 1 any a 7 anys), les de nadons (3 mesos, 6 mesos i 1 any) i que fem roba per a mares, pares, tiets i àvies a demanda. Bé, doncs, comença la temporada!

                        PRODUCTES:

LES DESSUADORES:
PREU NENS (1 A 7 ANYS): 15€
PREUS ADULTS (S,M I L): 20€

 





ELS CONJUNTS DE JAQUETA I PANTALÓ:
PREU JAQUETA: 15€
PREU PANTALÓ: 10€
TALLES DISPONIBLES: NADONS (3 I 6 MESOS), NENS (1 A 7 ANYS) I ADULTS.






 
 
 
 
 
I, COM SEMPRE, PRESENTEM PRODUCTES NOUS:
 
ELS VESTITS AMB TUTÚ:
PREU: 12€ 
TALLES: 1 A 7 ANYS
 
 


LES GRANOTES LLARGUES PELS GRANS (Talla 1-5 anys). PREU: 15€ 
I PELS MÉS PETITS (3 i 6 mesos). PREU: 12€






I LES CAPUTXETES:
PREU: 12€
TALLES: 1 A 7 ANYS.







Finalment, volem agrair a la fotògrafa Tati Quiñones les fotografies que ens ha fet. Si voleu conèixer la seva feina la trobareu a: http://tatiquinones.photoshelter.com i a http://tatiquinones.tumblr.com.
I als nois de NEWTOWNLAB (www.newtownlab.com) les fantàstiques serigrafies que ens han preparat i la seva professionalitat.
I a tots vosaltres per ser sempre al nostre costat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada